Legjislacioni

 •   Ligji Nr.04/L-041 Pėr Prodhimin,Grumbullimin,Pėrpunimin dhe Tregtimin e Duhanit 08.09.2015

  Shkarko
 •   Ligji Nr.03/L-203 Pėr Metrologji 08.09.2015

  Shkarko
 •   Ligji Nr.04/L-186 Pėr Plotėsimin dhe Ndryshimin e Ligjit Nr.03/L-181 Pėr Inspektoratin dhe Mbikėqyrjen e Tregut 08.09.2015

  mė shumė
 •   Ligji Nr.04/L-186 Pėr Plotėsimin dhe Ndryshimin e Ligjit Nr.03/L-181 Pėr Inspektoratin dhe Mbikėqyrjen e Tregut 08.09.2015

  mė shumė